Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AB

Typické. Úvaha o morálnosti zveřejnění zpráv a zabezpečení emailu, namísto zamyšlení nad jejich obsahem. Proč mě to u ČSSD nepřekvapuje? Hlavně, když je to myšleno upřímně.

0 0
možnosti
AT

Už jsem to napsal pod blogem jiné podobné myslitelky a zastánkyně pořádku a práva: připadáte mi jako soudce, který šmahem zamítne jako důkaz odposlech, získaný ne přesně podle zákona, přestože dokazuje korupční jednání.

0 0
možnosti
MN

Áááá - Přítel Přikryl šplhá u přítele premiéra. Řiťoalpinistický pokus upozornit na svou loajalitu a získat nějakou trafičku?

1 0
možnosti

Je vidět, že autor byl politik. Hodně dlouhý článek a mě tam nějak schází to hlavní - informace. Nějak jsem nepochopil, co vlastně chce autor říci.

7 0
možnosti
AT

Že máme zapomenout a chovat se tak, jako by nic zveřejněno nebylo. Tak je to totiž politicky korektní

0 0
možnosti
ES

Přechodníky opravdu nejsou pro každého: výraz "hledivše" se vám tedy povedl.

1 0
možnosti

Dobrý den .

Je pěkné, že se zastáváte p. Sobotky, asi i stranickydůležité pro Vás. Z uniklé meilové schránky jsou patrné názorové rozdíly mezip. Sobotkou a p. Novotným na uprchlickou krizi.

A teď otázka. Kdo zaručí, že mluva ( konání ) p. Sobotkyjaksi zůstane jednotná po celou dobu, a nebo podlehne tlakům okolí?

Snažíte se to bagatelizovat jako rozmluvu dvou straníků. Aleto v tomto případě jaksi není.

7 0
možnosti
JM

Takže podle vás je vše v pořádku, Sobotka za nic nemůže. To, že politické špičky ČSSD nazývají své voliče stádem nic neznamená. Hlavně že za to mohou média, která vše zveřejnila až poté, kdy se o celé věci dozvěděla veřejnost. A jejich zprávy jsou velmi umírněné, jinde by již pisálkové požadovali odstoupení vlády. A vlastně i u nás, pokud by ČSSD nebyla u moci.

Těší mne na celé té záležitosti, že možná otevře oči pár dalším levičákům.

10 0
možnosti
MB

Nejsem si úplně jistý, že veřejnost přestává vnímat problém imigrační vlny v Evropě a že by kauza zveřejnění mailové komunikace mezi Vašimi spolustraníky byla pro ni palčivější než migrační krize.. Co je ale na věci zajímavé, je to, jaké postoje prezentují v rámci soukromé výměny názorů Vaši soudruzi právě k nelegální migraci se všemi jejími důsledky. A to je dobré si pořádně zapamatovat.

13 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 14,57
  • Průměrná čtenost 912x
Odborník na bytovou politiku, družstevnictví a státní správu, léta pracoval v Mezinárodním družstevním svazu, jako šéf svazu družstev, náměstek ministra MMR pro bydlení a vedoucí úřadu vlády, šéf kabinetu předsedy Poslanecké sněmovny. Jako člen exekutivy MDS navštívil za 27 let více než stovku zemí celého světa. Zahraniční modely i nadále trvale sleduje a analyzuje. "Bytové politice se poctivě dosud žádná vláda po roce 1989 nevěnovala. Jen pokus a omyl, vesměs z iniciativy poslanců. Proto je v takovém stavu v jakém je. Do této oblasti politické hašteření nepatří. Proto vytrvale opakuji, že je třeba toto změnit. Mnohdy by se stačilo rozhlédnout v okolních zemích, protože my jsme smutná rarita."

Seznam rubrik