Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Není náhodou nějaký zákon, že právníci musí umět česky? Když je, milý pane, váš text nepochopitelný z důvodu jazykové nejasnosti, jak mu mám věřit po právnické stránce? A mimochodem, proč vlastně ty kecy, když je o v rukou soudů?

1 1
možnosti
RC

ad "Kolik chudáků prostých občanů se octlo v podobné fatální situaci? Co vy na to, poslanci a senátoři? Nic, jen sladký spánek. O tom jindy."

Tato poznamka je na tom to nejhorsi - politiky problemy pravniho radu zacnou zajimat teprve ve chvili, kdy ruka spravedlnosti dopadne na ne. Do te doby je jim to vcelku ukradene.

6 0
možnosti
Foto

Kvalita soudů v Česku bohužel odpovídá kvalitě režimu, proto, pokud v tomto režimu žijeme, musíme respektovat jeho pravidla.

0 0
možnosti
Foto

Ja si taky myslim, ze soudnictvi je jeste jakz takz spravedlive a kvalitni. Tentokrat s vami souhlasim.

0 0
možnosti
Foto

Proboha proc to tu cele pisete? Vsechny tyhle veci snad posuzuji soudy a ne my, nejaci ctenari. Ja vidim pravomocne rozhodnuti soudu, ktere musi kazdy obcan respektovat, jinak zle dopadne. A verim, ze soud to cele posoudi kvalifikovaneji, nez ja. Jenom CSSD tu dava na obdiv sve pohrdani soudy a snazi se to nejak okecat, napriklad tim vasim vyplodem. Je snad vase strana vic nez nejaky prumerny obcan? Vy celou tou kauzou ukazujete, jak vas nejaci lide nezajimaji. Vas zajimaji totiz jen volici, ne lide.

12 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 14,57
  • Průměrná čtenost 912x
Odborník na bytovou politiku, družstevnictví a státní správu, léta pracoval v Mezinárodním družstevním svazu, jako šéf svazu družstev, náměstek ministra MMR pro bydlení a vedoucí úřadu vlády, šéf kabinetu předsedy Poslanecké sněmovny. Jako člen exekutivy MDS navštívil za 27 let více než stovku zemí celého světa. Zahraniční modely i nadále trvale sleduje a analyzuje. "Bytové politice se poctivě dosud žádná vláda po roce 1989 nevěnovala. Jen pokus a omyl, vesměs z iniciativy poslanců. Proto je v takovém stavu v jakém je. Do této oblasti politické hašteření nepatří. Proto vytrvale opakuji, že je třeba toto změnit. Mnohdy by se stačilo rozhlédnout v okolních zemích, protože my jsme smutná rarita."

Seznam rubrik