Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J90a67n 91R84á15ž

25. 1. 2017 19:24

A že ty hlupáky nenapadne taky změna zákona v části týkající se akciových společností např tak, aby byla Valná hromada usnášeníschopná, musí být přítomno 100% akcionářů a vyžadovala by se také 100% shoda při hlasování.

0 0
možnosti
JH

J80a55n 94H20r38u16z40a

25. 1. 2017 16:20

Lidé nemohou přijít o to co nevlastní. Družstevník je nájemník ne vlastník. A pokud nevyužil svého práva a nepožádal o převod do osobníhi vlastnictví je to jen jeho problém.

0 3
možnosti
MC

RvVy jste chytrý, jako autor. Pokud máte socialistické stanovy je nemožné byt odkoupit, protože v panelových bytech žijí komunistické ovce. A nemusíte mi vysvětlovat, jaký a kdy byl spuštěn průběh odkupů. Možná jste měl štěstí, že ve vašem objektu bylo dost rozumných a nevyplašených družstevníků, kteří se k tomu odhodlali. Nebýt V. Klause, tak by to komunisti řídili dnes ještě ve větším měřítku.

0 2
možnosti
MC

Vy jste určitě ten, kdo pomáhá družstevníkům. Vy na nich pouze parazitujete svými socialistickými stanovami.Rv

1 1
možnosti
JT

Tak prosím poraďte, jak si to nenechat líbit, děkuji, taky družstevník.

3 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 14,57
  • Průměrná čtenost 912x
Odborník na bytovou politiku, družstevnictví a státní správu, léta pracoval v Mezinárodním družstevním svazu, jako šéf svazu družstev, náměstek ministra MMR pro bydlení a vedoucí úřadu vlády, šéf kabinetu předsedy Poslanecké sněmovny. Jako člen exekutivy MDS navštívil za 27 let více než stovku zemí celého světa. Zahraniční modely i nadále trvale sleduje a analyzuje. "Bytové politice se poctivě dosud žádná vláda po roce 1989 nevěnovala. Jen pokus a omyl, vesměs z iniciativy poslanců. Proto je v takovém stavu v jakém je. Do této oblasti politické hašteření nepatří. Proto vytrvale opakuji, že je třeba toto změnit. Mnohdy by se stačilo rozhlédnout v okolních zemích, protože my jsme smutná rarita."

Seznam rubrik