Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Být vámi, radši bych neříkal nic. Mnozí si vás pamatují jako právníka, poměr cena výkon katastrofální Rv

0 0
možnosti
JR

J31a61n 97R62á11ž

7. 3. 2017 17:52

Já bych se spíš zeptal:

Je normální, aby se ten, kdo nepracuje, měl stejně a mnohdy i líp, než ten, kdo pracuje?

Je normální, aby žena samoživitelka mela sociální výhody větší, než žena, která i přes občasnou disharmonii, běžnou v každém vztahu, vychovává děti společně s manželem?

Je normální, aby socialistická ministryně školství násilně zaváděla ve školství inkluzi, kterou si nepřejí ani rodiče, ani školy?

A na závěr: Je normální, aby strana ze stoletou tradicí měla předsedu, že kterého mají všichni legraci a je nejméně respektovaným politikem v zemi?

1 0
možnosti
JAN

Stačí 1 jediná věta - "Dejme politické strany mimo hru, alepoň na 10 let". Tečka. Rozumějme, po zkušenostech s vládami KSČ/M/, ODS a opo-smluvní ČSSD, vč. "restitučního křesťana" Kalouska !

0 1
možnosti
AR

Nahradit strany či hnutí chcete jak? Snad ne nastolením diktatury.

1 0
možnosti
VN

Ano, je to všechno normální. Tak jako v normální společnosti, která se řídí normálními zákony trhu.

0 0
možnosti
AM

Karma. Také to tak cítím. Kopírujeme hlouposti jako multikulti výchova ve školách, ale to podstatné, bydlení pro chudší vrstvy, řešíme ve stylu "objevování Ameriky", podobně jako privatizaci stylem - zhasněte světla!

0 0
možnosti
VH

1. Nákladové nájemné je nájemné ekonomické? Jak jste na to přišel?

2. Náklady činí jen 60 % tržního nájemného? Tedy rentabilita tržeb z nájmu je 40%??? Ale jděte. Prostě sociální bydlení je dotováno. Dotováno ostatními chudáky, kteří platí nájemné tržní či splácejí hypotéku. Zadarmo není nikde nic, vše platí daňový poplatník. Už si to zapamatujte.

3. Jen výstavbou sociálních bytů snížíme ceny bytů či bydlení? Proč je tedy v tom Rakousku, Francii či Británii tak vysoká rentabilita tržeb z nájemného?

3 0
možnosti
Foto

Co bych řekl, kdyby... hoši, vezměme se všichni za ruce, lidi nás mají už dost, ták pěkně, dobře, a pojďme všichni do perdele.

7 0
možnosti
Foto

Když jsem zahlédl pouze titulek napadlo mě přesně to samé co vás. Jinak typický socanský blábol, hlavně to o bytech v Praze, kde nájemné je vysoké kvůli vysoké poptávce což ale správný socan neuznává.

2 0
možnosti
Foto

R^ Inu, proč ne. Snad jen by nebylo na škodu připomenout, že poslední velká finanč. krize vznikla právě v G.B. ,,bublinou" na ,,hypo" trhu, dále pak dtto i v USA. o Španelsk. ani nemluvě. Etc. V Britanii to řešili znárodněním(!) NEJVĚTŠÍ HYPOBANKY( měl u ní úvěr tehdejší min. fifnanc.);-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS