Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J45a89n 50R78á98ž

2. 11. 2017 19:09

Kdyby politici chtěli vést seriózní diskuzi o sociálních bytech, musí nejprve definovat kriteria takových bytů a koho představují, že budou preferovaní nájemníci. Jakmile se prezentuje jako sociální byt dvoupokojový byt 60m2 s plným komfortem (dálkové topení, 24hod denně teplá voda) a dotovaným nájmem, jak si představují ve svých fantaziích radní z Žít Brno, vzbudí to jen odpor ve veřejnosti. A to nehovořím o nápadu Marksové přidělovat sociální byty nepřízpůsobivým, což je pro veřejnost naprosto nepřijatelné.

1 0
možnosti

Problém je, že za socialismu hodně frčela individuální výstavba. Ale pracovní příležitosti byly s nadsázkou - nejen v Praze či v Brně. Nebylo to superefektivní ale práce šla za lidmi. Dnes i sklady budujeme v Praze.

0 0
možnosti

Vážně si myslíte, že kdyby se dostali k moci pučisté v čele s Haškem, že by socdem dělala lepší politiku a měla lepší volební výsledek? Hašek je stejná prázdnota, jen žvanění. A i takový Zimola je silně přeceňovaný pro celostátní politiku, to je jiná káva než být "županem".

1 0
možnosti

Myšleno - k panu Rečkovi, nikoliv k blogerovi.

0 0
možnosti

Zajímavé hodnocení. Nutno však připomenout, že vedení socdem nemělo od prvopočátku dosud trvající vlády na růžích ustláno. Hned po volbách 2013 Zeman chystal vnitřní puč ve vedení strany a to schůzování v Lánech s vybranými činovníky vedení socdem neuniklo pozornosti. Samozřejmě svou zlobu proti Sobotkovu vedení dodržoval dodnes. Babiš jako ministr také byl v nenápadné, ale stále kritice nesmlouvavý a hned dostal pochopení od Zemana. Cíl potopit dosavadní vedení se jim podařilo. Schody byly Sobotkovi a společníkům mazány stále a pečlivě. A co bude dál uvidíme jak se zachová členstvo socdem koncem zimy. Nutno podotknout, že Sobotkova vláda byla o hodně úspěšnější, než dřívější vláda Zemanova z období 1988-2002 !!

0 0
možnosti

J97a66n 46R86á48ž

2. 11. 2017 18:52

Sobotka byl neúspěšný premiér celkem úspěšné vlády, jejíž úspěchy se děly navzdory zcela špatnému vedení vlády Sobotkou.

1 0
možnosti

:-)....Dobrá úvaha, souhlas! R^

0 0
možnosti

Karma, je to tak, bohužel kariéristé, kteří politiku degradovali jen na marketing, PR a udržení si moci, ne jen v ČSSD nabyli vrchu, proto je jen dobře, že voliči dali hlas "netradičním" stranám, čímž snad dotlačí rezignované místní a okresní organizace k účinnému odporu proti těmto "papalášům z povolání".

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS