Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J97a17n 71R90á83ž

1. 12. 2017 17:19

Umíráček ČSSD zvoní proto, že všichni, kdo jsou za úpadek této strany a volební Waterloo osobně odpovědni, jsou ve Sněmovně, a budou tak lidem nejvíc na očích. To je větší průšvih než to, že jak jsem přesvědčen, ani po únorovém sjezdu ČSSD nebude mít vedení, kterému by levicoví voliči důvěřovali.

0 0
možnosti
PB

Zajímavá úvaha. R^

2 0
možnosti
Foto

Podle zde autorem zveřejněné "těžké písemné práce" bude sociálním demokratům jejich "prokoukávání" trvat nejméně dalších 25 let (dokud přirozeně nevymřou), protože způsobem jiným se svých mastných koryt zaručeně dobrovolně nikdy nevzdají ;-O8-o!

1 0
možnosti
VV

No teda?

Tim byli jsme pomyleni jste mi pripomel jednoho ceskeho herce, ktery na protest proti sovetske okupaci vystoupil z KSC. A kdyz pak nesmel tocit serialy v televizi a ty stare ve kterych vystupoval se nesmely vysilat, asi mu dosly korunky a vystoupil v cele sve krase v televizi, ze byl ze byl pomyleny a jak toho sveho cinu lituje.

Ano, takove charakterni herce jsme meli.

0 0
možnosti
JS

Obdivuji jednu věc. Zelení neuspěli, šéf skončil. TOP 09 neuspělo, šéf skončil. Šéfové ostatních stran, které neuspěly se drží funkcí jako medvědí ...... a ještě se tváří jako vítězové.

0 0
možnosti
AR

No tak z parlamentních stran které ve volbách neuspěly, nejhůře dopadla ČSSD a hned po ní KSČM a TOP 09. Lidovci přišli jen o 0,9% hlasů, proto se nedivím, že jejich vedení Bělobrádka ponechalo dále ve funkci šéfa partaje. Ovšem Filip dokdy šéfovat komunistům bude nevím. A socdemáci tuším budou mít sjezd v únoru. No a u předsedů pidistraniček typu svobodní, nebo Zemanovi SPO nemá cenu se jimi zabývat, protože je ani v terénu nejde vidět, viz výsledky komunálních voleb.8-o

0 0
možnosti
OP

;-D prokoukli jste? Z děr vám vylézají Onderkové, Haškové, Zimolové, Paroubkové a další profláknutí škodiči a vy kolem nich tancujete ;-D

2 0
možnosti
MC

On to je zarputilý družstevní maniak. Malá taky bere, že pane Přikryle.

0 0
možnosti
MC

Nebyl jsem, nejsem a nikdy bych nemohl býti voličem ČSSD, ale pokud bych měl objektivně rozhodnout, lepšího lídra než je B.Sobotka budete velmi těžko hledat měkčí soudruzi!Mimochodem pana Paroubka řadím mezi tvrdší soudruhy.;-D

2 0
možnosti
ZB

Tento článek je vlastně návrhem řešení problémů ČSSD a do diskusního blogu dle mého názoru vůbec nepatří.

0 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 11,50
  • Průměrná čtenost 912x
Odborník na bytovou politiku, družstevnictví a státní správu, léta pracoval v Mezinárodním družstevním svazu, jako šéf svazu družstev, náměstek ministra MMR pro bydlení a vedoucí úřadu vlády, šéf kabinetu předsedy Poslanecké sněmovny. Jako člen exekutivy MDS navštívil za 27 let více než stovku zemí celého světa. Zahraniční modely i nadále trvale sleduje a analyzuje. "Bytové politice se poctivě dosud žádná vláda po roce 1989 nevěnovala. Jen pokus a omyl, vesměs z iniciativy poslanců. Proto je v takovém stavu v jakém je. Do této oblasti politické hašteření nepatří. Proto vytrvale opakuji, že je třeba toto změnit. Mnohdy by se stačilo rozhlédnout v okolních zemích, protože my jsme smutná rarita."

Seznam rubrik