Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

stačilo by říci 2 slova: poslední zhasne

0 0
možnosti
Foto

Autor podle toho, co o sobě píše ve svém profilu - čtenářům neustále dokola (a asi velmi rád) připomíná, že jako typický sociální demokrat - a zejména v problematice bydlení - vlastně vůbec nic nedokázal. Pokud by to bylo za pár let proveditelné, potom by bylo celkem spravedlivé, aby vrátil všechny peníze, které od státu "za svou práci nanic" - inkasoval.8-o!!

1 0
možnosti
VH

Jen několik poznámek k výplodům zhrzeného politika (ač u politiků platí dvojnásob "Jednou si dole, ...").

1. Začnu formálně: "všichni chodíce...". Pokud používat přechodníky neumíte, vyhněte se jim. Váš paskvil je hrozný.

2. Ceny nemovitostí neodpovídají tržní hodnotě. Neuvěřitelné!! Jakpak jste stanovil tržní hodnotu? Já znám jen tu, kterou trh vytvoří realizovanými kupními cenami! Že je cena při nucené dražbě nižší? Byla vždy. Ve zbývajících 99 zemích, které jste projel je to jinak?

2. Kauzu Altner vidí soudy od počátku jinak. Všechny. Cena byla smluvena, je tedy platná. Úrok z prodlení byl smluven, není neobvyklý a proto jako sankce platí. ČSSD do toho, jak pan Altner dosáhl úspěšného výsledku nic není. To je případně problém pana Altnera (dědiců) a subdodavatelů. Pokud by ČSSD pohledávku uznala od samého počátku, penále by nenaběhlo. K Vašemu "hodnocení" pana Altnera se vracet nebudu.

3. Kauza Babiš. Tady jste úplně nejchytřejší. A jaksi vrcholný demokrat. Jen podobně, jako jiní, nepříliš mravní, řešíte problém pana Babiše nechutným pomlouváním justice. Ano, stává se, že odvolací soudy mají jiný právní názor. Ale to se přece předpokládá. Proto je přece dvoustupňové (s dovolacím mechanizmem třístupňové) soudnictví. Aby se případně posoudilo vícekrát. Pravda, trvá to dlouho - ale to je (tržní) cena za právo odvolání.

Závěr: Možná máte kvalifikované názory na sociální bydlení (o němž já mám pochybnost obecně). V ostatním z Vás čiší zhrzenost. Kdybyste byl jen o trochu soudnější a více si vážil sám sebe, alespoň byste ji nedával tak okatě najevo.

4 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 11,50
  • Průměrná čtenost 912x
Odborník na bytovou politiku, družstevnictví a státní správu, léta pracoval v Mezinárodním družstevním svazu, jako šéf svazu družstev, náměstek ministra MMR pro bydlení a vedoucí úřadu vlády, šéf kabinetu předsedy Poslanecké sněmovny. Jako člen exekutivy MDS navštívil za 27 let více než stovku zemí celého světa. Zahraniční modely i nadále trvale sleduje a analyzuje. "Bytové politice se poctivě dosud žádná vláda po roce 1989 nevěnovala. Jen pokus a omyl, vesměs z iniciativy poslanců. Proto je v takovém stavu v jakém je. Do této oblasti politické hašteření nepatří. Proto vytrvale opakuji, že je třeba toto změnit. Mnohdy by se stačilo rozhlédnout v okolních zemích, protože my jsme smutná rarita."

Seznam rubrik