Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Dobré pojednání, ale vzhledem k vašemu backgroundu, pane blogere, mně to přijde, jakoby Kalousek tady blogoval o snižování daní.

0 0
možnosti
Foto

Tato demisní vláda bude pokračovat V NICOTĚ úplně stejně, jako na stejném principu K NIČEMU pracovaly včetně autora tohoto blogu "na nekonečném problému bydlení" například vlády v dobách premiérů V. Špidly, J. Paroubka a B. Sobotky. ;-(8-o!!

5 0
možnosti
ZK

Tenhle, už desetiletí bující problém, přesahuje mantinely zdravého rozumu. Snad se do toho nová vláda pustí, ale bude to mít těžké. Ty předešlé Kocábovsko - Diensbierovské systémy totálně zklamaly. Nebude to vůbec lehké, přes tu barikádu všech zájmových pijavic. Těh jsou stovky a to už je pořádná síla, která se nenechá jen tak vyšoupnout ze hry.

Pokud se mluví o veřejně prospěšných pracích, které trochu zavání bolševickou pracovní povinností, budiž. Ekonomický efekt to bude mít minimální, protože kdo nechce dělat, makat prostě nebude. Výhodu vidím v tom, že děti, které mají na rozdíl od některých rodičů, povinnost ráno vstát a šlapat do školy, neuvití rodiče válet se v posteli. Jak známo, špatné příklady táhnou.

2 0
možnosti
Foto

Ale to je přece ono slavné,,véčko". Restituce a privatizace. A ,,neviditelná ruka trhu";-);-)

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS