Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J38a42n 89R19á19ž

6. 4. 2018 18:44

Mohu se zeptat, proč jste přesvědčeni, myslim všechny socialisty, že by se měl stát postarat o bydlení pro sociálně slabé, kteři si svoji sociální slabost přímo pěstují? Víte koho mám na mysli, že ano?

Proč by se vůbec měl stát starat o životní potřeby, tedy i o bydlení, komukoliv, komu fyzické a mentální dispozice nebrání, aby se o své životní potřeby postaral sám?

0 0
možnosti
MS

Dnes ráno jsem na ČR Plus poslouchal rozhovor s předsedou Mladých sociálních demokratů Hlaváčkem a musím říci, že ačkoliv nejsem fandou ČSSD, jeho názory mě docela potěšily. "Mlaďoši" odmítají koalici s ANO a nejsou nadšeni ani vládou s podporou komunistů. Vypadá to, že nastupující generace sociálních demokratů by mohla po dlouhém době razit rozumnou politiku (pokud je stará garnitura pustí k lizu).

3 1
možnosti
JC

Ano, chceme předčasné volby, aby Babiš nemusel prosit ty socialisty a také se změní poslanecká sněmovna, když ty pětiprocentní "demokratické" strany do sněmovny ani nevlezou. Mimochodem když někdo chce odstranit "osobu trestně stíhanou z vlády, tak se ptám: kdo na jeho místo? Znáte někoho, kdo by do sebe nechal tak kopat jako Babiš?

4 4
možnosti
Foto

Je roztomilé číst o bytové otázce od socana po několika socanských vládách. Tomu se říká mluvit o provaze v oběšencově domě.

7 0
možnosti
VS

ČSSD nemá vůdce, a proto je usouzena k volebnímu debaklu. A je jedno jestli bude opět ve vládě s Babišem nebo nebudu. Je jen otázka jestli si zachová aspoň zbytek tváře. Tu si třeba v roce 1948 nezachovala.Rv

6 1
možnosti
JS

Nevím co myslíte "tváří" ČSSD. Ta nikdy žádnou tvář neměla. Pouze žvanila a nic.

4 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 11,50
  • Průměrná čtenost 912x
Odborník na bytovou politiku, družstevnictví a státní správu, léta pracoval v Mezinárodním družstevním svazu, jako šéf svazu družstev, náměstek ministra MMR pro bydlení a vedoucí úřadu vlády, šéf kabinetu předsedy Poslanecké sněmovny. Jako člen exekutivy MDS navštívil za 27 let více než stovku zemí celého světa. Zahraniční modely i nadále trvale sleduje a analyzuje. "Bytové politice se poctivě dosud žádná vláda po roce 1989 nevěnovala. Jen pokus a omyl, vesměs z iniciativy poslanců. Proto je v takovém stavu v jakém je. Do této oblasti politické hašteření nepatří. Proto vytrvale opakuji, že je třeba toto změnit. Mnohdy by se stačilo rozhlédnout v okolních zemích, protože my jsme smutná rarita."

Seznam rubrik