Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Ono se hraje o něco jiného, než o to, jak dopadne ČSSD.

Ono se hraje o to, jak dopadne Česká republika.

Zda z ní bude nebo nebude něco na ruský způsob.

Toho si pan Přikryl dosud nepovšiml nebo povšimnout nechtěl.

0 0
možnosti
DR

V jakékoli straně jsou různé názory, to je naprosto normální. Od toho jsou vnitřní debaty aby jakákoli strana navenek působila jednotně poněvadž předpokládám že většinový názor ta menšina bude respektovat.

Ovšem to co dneska předvedl Štěch s tím svým senátním ansáblem je naprostý vrchol neférovosti /řečeno nejslušněji co to šlo/ vůči předsedovi který je uprostřed vyjednávání a to bez ohledu na to jaký názor na něj máme.

Za takovouto veřejnou kudlu do zad vlastní strany, poněvadž jinak se to nazvat nedá, by z té strany letěli jak namydlený blesk. Rv

1 0
možnosti
Foto

Účel světí prostředky. Blíží se senát. volby, a výsledek může být nejistý. I pro socdem, ač nejen pro ně. A o tom to vše je;-)

0 0
možnosti
MK

V koalici s Babišem neprosadíte 70% vašich priorit, ale nanejvýše 7% a ještě budete moc a moc rádi. Zbylých 93% neprosadíte ani náhodou. Opravdu si myslíte, že takový výsledek někoho přiměje aby vás znovu volil?

Jsem pravicový volič a mohlo by mi to být jedno, ale není. Jsem fandou Slavie, ale vím, že první liga potřebuje i Spartu. Stejně tak vím, že politická scéna potřebuje i důvěryhodnou levicovou stranu a proto si nepřeji váš zánik. Tak, proboha, nepáchejte sebevraždu spoluprací s takovou kreaturou, jako je Babiš.

1 0
možnosti
Foto

Autor tohoto blogu jako člen ČSSD a celoživotní expert na problematiku bydlení je zářným příkladem toho, že v této straně se absolutně ničemu nedaří, ani kdyby se tam všichni na hlavu postavili. Nevíte náhodou někdo v čem ta záhada vlastně spočívá??? :-/!

0 0
možnosti
Foto

;-)R^ ,,Leží tam v komoře, nožky má nahoře, bojí se bojí,že umře;-( Ale kdo? Tak nějak všechny tzv. tradič. partaje. Ale zcela jistě ne vlast. vinou. Tedy skoro ne;-)

0 0
možnosti
Foto

P.S.. u té komory mně vypadlo v horní i dolní;-)

0 0
možnosti
Foto

Upřímně řečeno přeji ČSSD jenom to nejhorší. Na Vaše nastartování zadlužování se slovy "Zdroje jsou" nelze zapomenout. Nelze zapomenout na aféry pánů Grosse, Svobody, Ratha, Kavana a mnoha dalších. A už vůbec nelze zapomenout na nerespektování soudního verdiktu v případu Altner a popírání vlastních slov ohledně Bohumínského usnesení. Nevidím nic, co jste jako strana kdy udělali dobře.

2 1
možnosti
DR

Která strana nemá nebo neměla aféry že.

2 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 14,57
  • Průměrná čtenost 912x
Odborník na bytovou politiku, družstevnictví a státní správu, léta pracoval v Mezinárodním družstevním svazu, jako šéf svazu družstev, náměstek ministra MMR pro bydlení a vedoucí úřadu vlády, šéf kabinetu předsedy Poslanecké sněmovny. Jako člen exekutivy MDS navštívil za 27 let více než stovku zemí celého světa. Zahraniční modely i nadále trvale sleduje a analyzuje. "Bytové politice se poctivě dosud žádná vláda po roce 1989 nevěnovala. Jen pokus a omyl, vesměs z iniciativy poslanců. Proto je v takovém stavu v jakém je. Do této oblasti politické hašteření nepatří. Proto vytrvale opakuji, že je třeba toto změnit. Mnohdy by se stačilo rozhlédnout v okolních zemích, protože my jsme smutná rarita."

Seznam rubrik