Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V blogu úplně chybí základní příčina dnešního nedostatku bydlení. Tím je šílená regulace nové výstavby, komplikované a náročné získání stavebního povolení. Všechny regulační nesmysly typu energetických štítků přinesli nechtěné ovoce. A řešením má být další regulace.Rv

4 0
možnosti

Souhlas. Jenže levičáci si myslí, že když puberťákovi zakážete kouřit a k tomu ho dvacetkrát denně necháte napsat zprávu, kde se zrovna nachází a co dělá, že kouřit nebude nikdy. Levičáci jsou jako rakovina. Všichni víme, že tu je, ale nikdo nezná den, sílu ani formu s jakou nás zničí. Oni říkají, že jsou nutným doprovodem vašeho života a zdůrazňují, že oni určují konec. Ovšem na otázku, v čem jsou tedy potřební odpoví, že říkají, že jsou nutným doprovodem vašeho života a zdůrazňují, že oni určují konec. Matko má na nebesích!

0 0
možnosti

Socialista, který ani neví, co to je produktivní práce. A co to je trh.

Regulovat, podporovat, omezovat a hlavně neustále někoho dojit.

1 0
možnosti

Za realitní krizi, která se šířila finančními domy jako rakovina, nemohou samotné hypoteční banky a "nafouklé" ceny nemovitostí, nýbrž další levičácká regulace hodnoty bonity klienta. Tedy spíše deregulace, kdy zákon nařídil bankám poskytovat subprime hypotéky, tedy půjčovat i rizikovým klientům. Šlo o sociální opatření umožnit dostupné bydlení pro všechny, tedy i nedůvěryhodným dlužníkům. Nu a dopadlo to jako většina sociálních křečovitých paskvilů vylíhnutých v hlavách těch, kteří by chtěli všechno regulovat podle hesla: my máme právo na sociální spravedlnost, sociální rovnost pro všechny a budeme na sebe hodní.

Jen nechápu váš výraz: nafouknutá cena nemovitosti. To určuje kdo a o co se to opírá? Když třeba byt naproti má tržní hodnotu 1,5 mio, je cena nafouknutá, nebo není a z čeho se u toho určení vychází?

1 0
možnosti

Důchodci dva v jednom,mladí s rodiči.Bytů je nadbytek.Chybí skromní lidé.

1 0
možnosti

Jaké to bylo krásné regulování ! Pod stejnou střechou domu, bydlí poslanec ČSSD , S.Křeček. Z poslaneckého platu strádá - tedy má regulované nájemné. Hned naproti přes chodbu bydlí mladí manželé, jsou movití - tedy již nájem tržní ! Majitelé domů byli okradeni Komunisty, pak zase zregulovaní Lihovým domem. Podali své žaloby - Dnes jim stát ,prachy určením soudu Štrasburku, zase vrací ! Proboha, co zase chcete doregulovat ? ... :-)

5 0
možnosti

Vždy mě fascinuje, jak politici vědí co činit ale nečiní tak....;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 14,57
  • Průměrná čtenost 912x
Odborník na bytovou politiku, družstevnictví a státní správu, léta pracoval v Mezinárodním družstevním svazu, jako šéf svazu družstev, náměstek ministra MMR pro bydlení a vedoucí úřadu vlády, šéf kabinetu předsedy Poslanecké sněmovny. Jako člen exekutivy MDS navštívil za 27 let více než stovku zemí celého světa. Zahraniční modely i nadále trvale sleduje a analyzuje. "Bytové politice se poctivě dosud žádná vláda po roce 1989 nevěnovala. Jen pokus a omyl, vesměs z iniciativy poslanců. Proto je v takovém stavu v jakém je. Do této oblasti politické hašteření nepatří. Proto vytrvale opakuji, že je třeba toto změnit. Mnohdy by se stačilo rozhlédnout v okolních zemích, protože my jsme smutná rarita."

Seznam rubrik