Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BV

Omluva - Neomluva

Autor blogu, právník, dlouhodobě ve svých blogech dehonestoval Altnera. Např. napsal "...JUDr. Altner byl velice složitá, podivná osobnost trpící řadou psychických poruch.....Altner byl advokát neblahé pověsti....Trpěl až paranoiou, o čemž svědčí doklad v mém archivu, že někteří odborníci zvažovali zbavit jej svéprávnosti, určit mu opatrovníka..." Nyní si zřejmě uvědomil, že by při případné žalobě měl problémy, proto vymazal inkriminovaný blog a uveřejnil tuto dost podivnou omluvu.

Je smutné, že se tak nelichotivě o zdravotním stavu Altnera vyjadřoval právník člen ČSSD, nepochybně velmi dobře obeznámený s jejími aktivitami, které se pravděpodobně neblaze projevily i na Altnerově zdraví a délce jeho života.

Autor blogu, právník, také systematicky mlží a manipuluje snadno dostupnými fakty s cílem obhájit i zjevné prohřešky ČSSD. Zejména směšuje a zaměňuje fakticky oddělené případy ve kterých ČSSD Altnerovi nezaplatila.

1) Faktura na 18,5 mil Kč = 10% odměna za vymožené nájemné ve výši 9,5 milionů DEM- nezaplatili mu nic - Tato faktura se netýká Halbicha a Hájka

Jen této faktury se týká pravomocný rozsudek, že Altner má dostat těch 18,5 mil + smluvní pokutu celkem 337 milionů a k tomu od 1.4.2016 úrok 10% až do zaplacení

2) Připsání Lidového domu do vlastnictví ČSSD, kde mu zaplatili cca 17 milionů = jen jednu třetinu z vyfakturovaných 51 milionů. Zbytek zadrželi pro Halbicha a Hájka- existuje pravomocný rozsudek, že měli zaplatit Altnerovi všechno = 51 milionů

3) Existovaly další faktury např ta na 72 milionů za prodej části Lidového domu . nebylo dosud soudně vyřešeno

Altner musel prakticky ihned zaplatit daně z celých vyfakturovaných částek, tedy i z těch, které nedostal dodnes zaplaceno i přes pravomocné rozsudky. Šlo řádově o desetimiliony aa proto se dostal do existenčních potíží, dluhů a exekucí na které zcela cynicky poukazoval autor blogu.

Altner se spravedlnosti nedožil, doufám se dožijí jeho dědici

4 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 11,50
  • Průměrná čtenost 912x
Odborník na bytovou politiku, družstevnictví a státní správu, léta pracoval v Mezinárodním družstevním svazu, jako šéf svazu družstev, náměstek ministra MMR pro bydlení a vedoucí úřadu vlády, šéf kabinetu předsedy Poslanecké sněmovny. Jako člen exekutivy MDS navštívil za 27 let více než stovku zemí celého světa. Zahraniční modely i nadále trvale sleduje a analyzuje. "Bytové politice se poctivě dosud žádná vláda po roce 1989 nevěnovala. Jen pokus a omyl, vesměs z iniciativy poslanců. Proto je v takovém stavu v jakém je. Do této oblasti politické hašteření nepatří. Proto vytrvale opakuji, že je třeba toto změnit. Mnohdy by se stačilo rozhlédnout v okolních zemích, protože my jsme smutná rarita."

Seznam rubrik