Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J60o89s78e63f 93B92á46r35t58a

13. 4. 2022 12:47

Možná se jedná o tuto reportáž, je pořád k dispozici:

https://www.topcz.net/videos/pravda_o_ua_lara_laugan_x264.mp4

0 0
možnosti
PK

V případě pani Č. si myslím, že se chtěla pouze krapet zviditelnit.

Ohledně info o válce na Ukrajině hledám info v cizině, zejména ve státech. Očekávat ke každé zprávě komentář resp. nějaké další vysvětlení je absolutně nereálné a nebylo tomu ani dříve.

0 1
možnosti
MS

ad 1) Souhlasím. Nejen ministryně Černochová, ale obecně jakýkoli ministr, premiér, poslanec by už nikdy neměl odpovídat na dotazy novinářů, protože je nebezpečí, že český občan si ve své zabedněnosti a tuposti z odpovědi vyzobe, co se mu hodí do krámu. Takhle to ostatně funguje v komunikaci obecně, nejen v rozhovorech s politiky.

ad 2) Taky bych bral pravdivé komentáře, nebo vyjádření redakce pod každou zveřejněnou dezinformací. Realita je, že tolik adminů - kteří by 24h denně kontrolovali obsah na názorových webech, komunitách a soc. sítích a pod každou vypuštěnou kravinu jednotlivě psali vyjádření redakce nikdy - nenajdete.

3 0
možnosti
Foto

Ale když napíšete slovo "bukva" - což je název písmen ruské abecedy, tak letíte hned.

Ale i v technických záležitostech pustí redakce naprosté nesmysly, dvakrát jsem redakci upozornil, a nic.

0 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 11,50
  • Průměrná čtenost 912x
Odborník na bytovou politiku, družstevnictví a státní správu, léta pracoval v Mezinárodním družstevním svazu, jako šéf svazu družstev, náměstek ministra MMR pro bydlení a vedoucí úřadu vlády, šéf kabinetu předsedy Poslanecké sněmovny. Jako člen exekutivy MDS navštívil za 27 let více než stovku zemí celého světa. Zahraniční modely i nadále trvale sleduje a analyzuje. "Bytové politice se poctivě dosud žádná vláda po roce 1989 nevěnovala. Jen pokus a omyl, vesměs z iniciativy poslanců. Proto je v takovém stavu v jakém je. Do této oblasti politické hašteření nepatří. Proto vytrvale opakuji, že je třeba toto změnit. Mnohdy by se stačilo rozhlédnout v okolních zemích, protože my jsme smutná rarita."

Seznam rubrik