Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PE

Autor nám to vysvětlil. Dluhy se platit nemusí když si myslíme, že to není správné. :-PSoud není důležitý. RvKdyž to dělá vládní strana tak jaký to dává návod ostatním dlužníkům? Nebo si nejsme před zákonem rovni? Vládní strana má snad jít příkladem hlavně když všem tvrdí jak tady musí dělat pořádek po svých předchůdcích.(ne že bych tvrdil, že ti byli bez chyby).

8 1
možnosti
KB

K29a41r40e96l 54B75o32k

15. 4. 2016 21:26

Je k neuvěření, že autor ve svém pochybném bloku, nabádá k nedodržování zákonů. Na obyčejné občany zákony platí a na partaje né?

10 2
možnosti

Na partaje platí taky. Ale ne na ty zasloužilé, rovnější.

5 0
možnosti
BH

B26o46h78u67š 84H17a80v69e97l

15. 4. 2016 19:49

Ale pane doktor, že se nestyděj. Zaplatit socanům jistě nikdo nebránil. Váš blog je silně manipulativní, asocilální program bydlení, neplacení dluhů, to jsou skutečně vznešená témata.

9 1
možnosti
JP

J78i97r95i 33P17e21c93h

15. 4. 2016 18:56

Tak víme že jeden vysoce postavený socan řekl ,,zdroje jsou ́ ́ ,druhý vysoce postavený socan řekl ,, dluhy se neplatí ́ ́. Pro mě jako laika, se jedná o vysoce profesionální podvod. Pokud někdo říká peníze máme tak ať zaplatí. Potom říká dluhy neplatíme tak soud má uvažovat o zákazu strany která chce jen podvádět.

14 1
možnosti
AL

Pozoruhodné je, že se pan Přikryl pasuje na odborníka na družstevnictví a zapomíná, jak z vedení bytového družstevnictví hanebně utekl a jak mu následně škodil. :-(

5 0
možnosti

No, osazenstvo ÚS je zásluhou Miloše I. takové ... poněkud nevyvážené.

0 0
možnosti
RC

Kdo je kdo v kauze - CSSD - dluznik, strana, ktera jiz byla 10 let ve vlade, takze vsechny ty veci okolo delky soudnich sporu mela resit, strana ktera nehodla respektovat rozhodnuti soudu, strana, ktera saha lidem do kapsy, ale neumi hospodarit ani na statni, ani stranicke urovni, strana, kde vsichni nastupci Velkeho predsedy tvrdi, ze za to muze on, protoze podepsal smlouvu, ale oni za celou dobu, co byli predsedy neudelali nic, strana, jejiz politika je zalozena na lidske zavisti, podplaceni volicu a s neschopnymi predsedy....

15 1
možnosti
VG

Nelžete. Socani placení palmáre úmyslně zdržoval 16 let, aby to nakonec zaplatil stát s výmluvou práva na spravedlivý proces.

9 1
možnosti
JC

Altner udělal životní chybu tím, že se zapletl se sociální demokracií. Nejen že mu nechtěla zaplatit, co s ním smluvila, ale ještě proti němu začala štvát a intrikovat. Za finanční těžkosti pana Altnera může zcela zjevně ČSSD. A proto panu Altnerovi přeji, aby se mu podařilo majetek ČSSD zablokovat a rozprodat v dražbě. Nic jiného si ti darebácí, co do televize prohlašují, že dluhy se přece neplatí, ani nezaslouží.

13 3
možnosti
JR

J95a45n 51R40á91ž

15. 4. 2016 18:13

Praha měla zablokované účty kvůli šestnácti milionům, takže ČSSD musi platit Altnerovi neb jeho závazek exekutorům, je v poměru k povinnému plnění ČSSD zanedbatelný.

Divil bych se, kdyby Altner nerposlal exekutory.

3 0
možnosti
JC

Ani bych se nedivil tomu Altnerovi, že zmizí ve Švajcu. Udělal bych totéž. Vidět kroutící se socialisty, jak mají někomu zaplatit, to stojí za to. A ta jejich dojemná péče o exekutory Altnera. To člověk zaslzí.

10 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 11,50
  • Průměrná čtenost 912x
Odborník na bytovou politiku, družstevnictví a státní správu, léta pracoval v Mezinárodním družstevním svazu, jako šéf svazu družstev, náměstek ministra MMR pro bydlení a vedoucí úřadu vlády, šéf kabinetu předsedy Poslanecké sněmovny. Jako člen exekutivy MDS navštívil za 27 let více než stovku zemí celého světa. Zahraniční modely i nadále trvale sleduje a analyzuje. "Bytové politice se poctivě dosud žádná vláda po roce 1989 nevěnovala. Jen pokus a omyl, vesměs z iniciativy poslanců. Proto je v takovém stavu v jakém je. Do této oblasti politické hašteření nepatří. Proto vytrvale opakuji, že je třeba toto změnit. Mnohdy by se stačilo rozhlédnout v okolních zemích, protože my jsme smutná rarita."

Seznam rubrik