Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Od doby, kdy "sliby nebyly zasazeny do reálného rámce" lidé volební programy ani nečtou. :-/

0 0
možnosti
Foto

Nemyslím si, že by voliči četli volební programy a podle nich pak pečlivě vybírali. Většina dá spíše na profesionálně udělané jednoduché reklamní slogany typu: "ANO, bude líp!". Bohužel!

0 0
možnosti
DB

Je celkem jedno, která strana je u moci, pakliže se jí podaří udělat několik málo kroků. 1) zajistit dostatek financí v peněženkách lidu, 2) provést takové reorganizace společnosti, aby rodiče viděli, že se jejich děti mají lépe, 3) zajistit bezpečnost jak vnitřní tak vnější, 4) zajistit spravedlnost a nedopustit zločinné amnestie, 5) starat se o zdravotní stav lidu, 6) zajistit důstojný život i lidem postiženým, 7) podporovat vysoce nadané a 8) přestat plácat nesmyslné fráze do veřejného prostoru

Vlastně je to hračka..jen asi 7 jednoduchých úkolů...ale zatím to naši politici v neustálé honbě za provobytně pospolnou akumulací kapitálu absolutně nezvládají....co jim jde velmi dobře, je manipulace národa a jeho rozklad až atomizaci na miniaturní skupinky, které se názorově nedokáží ani sblížit...a to je z pohledu politika správně...neb politik je jen loutka na špagátě skutečné elity...tedy oné diskrétní elity... pro kterou pracuje, a která ho úkoluje

a tak ej problémem opět obyčejný člověk, který si sám sob dává stoličku.....podkopává nohy ....když jde k volbám a politice nerozumí a volí podle saka, účesu nebo nesmyslných manipulativních frází, které nerozezná...a pak se diví

1 0
možnosti
MB

Nejsem voličem ČSSD, na straně druhé nemám problém uznat její místo v systému. V podstatě ochránce nebohých - cesta přerozdělování - i určitá zátka proti KSČ i "m". Vidím však dvě zásadní proměny ! 1) Hrozba krachu - zadluženost, tedy úporná snaha o co nejlepší % výsledek. 2) Již naprostá nečitelnost záměrů a cílení na voliče. Praktické pozvání Komunistů do Vlády - Je opravdu rudou třešní na oranžovém dortu! Odlehčeně řečeno - Lídry strany, by byli dobří - M.Kubišová + Z.Srstka - Program činnosti - Chcete mne !? ... (Obrovský úpadek strany s tradicemi) :-)

1 0
možnosti
OP

Hned na začátku tohoto slátaného článku mě napadlo, že ho napsal snad nějaký poslanec nebo něco podobného a ejhle, ono je to tak

2 0
možnosti
Foto

A mimo jiné se jedná "o odborníka na bydlení" (byl náměstkem na MMR), takže víme, komu můžeme jít za jeho snažení upřímně poděkovat.

1 0
možnosti
JR

J64a93n 34R38á71ž

17. 2. 2017 19:16

Myšlenky, které pan Přikryl uvedl v článku, by měl směřovat do své strany. Velmistrem toho, co platí dnes, neplatí zítra je předseda ČSSD. Jak se má příznivec levice orientovat v politice ČSSD, když jeden den pan Sobotka řekne že by se ČSSD měla orientovat na liberální městské voliče,aby za týden zvěstoval světu, že ČSSD se musí vrátit ke své tradiční voličské základně.

Jeden den se Sobotka chce lísat k voličům Pirátů a druhý den prohlásí, že by mu nevadila koalice s komunisty, jejichž politika je v opačném gardu od Pirátů.

Napřed se v ČSSD zbavte Sobotky, Mládka, Valachové a dalších u kterých je vidět, že neví, co je to levicová politika a pak můžete být důvěryhodnou socialistickou stranou, jakou české politické prostředí potřebuje stejně, jako potřebuje důvěryhodnou konzervativní pravicovou stranu. Názorové splynutí CDU a SPD vyhovuje Němcům, ale jak je vidět, tak názorové splynutí pravice a levice v ČR udělalo u voličů jen zmatek, jehož výsledkem je padesátiprocentní volební účast a vítězství nesystémového Hnutí ANO, které žádnou politickou ideologii v programu nemá.

6 0
možnosti
MC

;-DDůvěryhodná socialistická strana? To snad nemyslíte vážně?

2 0
možnosti
JL

Pane Prikryle. Vase uvaha o neschopnosti CSSD uspokojit volice je spravna. Sice chybi 'vymluva' na koalicni smlouvu s jinymi stranami a jejich programy, ale je jinak presna na vysledky 'zkosnatele' strany, ktera ma predni cleny, kterym ty 'koryta' dobre slouzi bez dobrych vysledku cinosti pro volice.

Na obranu vasi strany mohu jen podotknout skutecnost, ze i jine strany nedokazi behem volebniho obdobi komunikovat s volici a nedokazi sve programy prizpusobit k 'otazkam dne'. Take vyber 'lidra' strany je nutny pro dobry vysledek ve volbach.

Toto je osobni uvaha volice, ktery nikdy CSSD nevolil a volit nebude!!!

1 0
možnosti
Foto

Vedení ČSSD zřejmě na 100 procent počítá s voliči, kteří mají Hosip (tedy, že v průběhu let 2013-2016 například vypadli z vlaku a udeřili se do hlavy) a pokud tu havárku ve zdraví přežili, tak nadobro ztratili paměť a mohou opět s klidným svědomím jít volit ČSSD. ;-O

5 1
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 14,57
  • Průměrná čtenost 912x
Odborník na bytovou politiku, družstevnictví a státní správu, léta pracoval v Mezinárodním družstevním svazu, jako šéf svazu družstev, náměstek ministra MMR pro bydlení a vedoucí úřadu vlády, šéf kabinetu předsedy Poslanecké sněmovny. Jako člen exekutivy MDS navštívil za 27 let více než stovku zemí celého světa. Zahraniční modely i nadále trvale sleduje a analyzuje. "Bytové politice se poctivě dosud žádná vláda po roce 1989 nevěnovala. Jen pokus a omyl, vesměs z iniciativy poslanců. Proto je v takovém stavu v jakém je. Do této oblasti politické hašteření nepatří. Proto vytrvale opakuji, že je třeba toto změnit. Mnohdy by se stačilo rozhlédnout v okolních zemích, protože my jsme smutná rarita."

Seznam rubrik