Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Naštěstí nezáleží na názoru autora tohoto pamfletu, ale na výroku (doufejme) nezávislého soudu.

3 0
možnosti
PV

Tak jsem si pročetl diskusi a děsí mšě jak zmanipulované stádobučí propagandou zmasírované nesmysly - milé děti - v každé civilizované zemi by soud kauzu Altner shodil ze stolu z důvodu naprosté amorálnosti v rozporu s dobrými mravy za hranou lichvy, ale koukám že nikoho nezajímají fakta !!

1 3
možnosti
VH

Opravdu? Uveďte, milý dospělče, takové kauzy ze zahraničí. Díky.

(Neuvedete, protože takovou hloupost jste si právě vymyslel, nebo přečetl fake někoho jiného.)

2 0
možnosti
Foto

Celé to prohlášení rodiny po panu Altnerovi vidím jako výzvu k jednání. Pokud je dědické řízení u konce a jak to vypadá dědicové se potencionálního majetku nevzdali, po čemž tak ČSSD toužila. Rodinu čeká zaplacení dědické daně a jak se zdá, pořád stále tahají za kratší provaz díky zaplacení dědické daně z peněz, které visí někde ve vzduchu.

0 0
možnosti
JR

J31a93n 27R83á92ž

22. 10. 2018 18:16

Dědicové dostali několik nabídek na postoupení pohledávky Podle mne to vbrzku udělají, pohledávku postoupí a domnívám se , že jejich nynější nabídka byla vůči ČSSD velmi vstřícná. Jak pohledávku prodají, tak pokud znám pověst některých potenciálních kupců, tak ČSSD o Lidový dům stoprocentně přijde. Úvěr, vzhledem ke své velmi špatné příjmové situaci vlivem volebních propadáků a velkých provozních nákladech, a také ne moc dobré perspektivě budoucích příjmů, stěží dostane úvěr v takové výši a většinu svých nemovitostí už má zastavených na krytí dřívějších dluhů.

0 0
možnosti
JR

J75a37n 89R93á79ž

20. 10. 2018 17:31

Jediným relevantním faktem této kauzy je, že podle pravomocného rozsudku, je ČSSD povinná zaplatit dědicům JUDr. Altnera cca 330 mil. Kč + úroky , které od nabytí právní moci k dluhu naskočily. Všechno ostatní jsou jen kecy, neb v této fázi už je zcela lhostejné jak dluh vzniknul, jaké finty Altner použil, aby oprávněným byl on a pod.

Nejvyšší soud už tím, že odložil splatnost pohledávky, dosti podivným a v velmi neobvyklým způsobem zasáhl do tohoto případu a předpokládám, že měl dostatečné důvody, aby nevznikla důvodná domněnky, že soudce rozhodoval zaujatě, neb dlužníkem byla vládní strana, která by bez rozhodnutí o odložení splatnosti zbankrotovala, nemohla tak vykonávat svoji politickou funkci a vláda by padla s ní. Nezávidím soudci NS, který o osudu ČSSD rozhodne, ale rozhodnout se v dohledné době musí, jinak je zpochybněn celý systém nezávislosti rozhodování soudů.Nikdo totiž nemůže ani na chvíli pochybovat o tom, že kdyby se nejednalo o bytí a nebytí vládní strany a dlužníkem byl "obyčejný" občan, tak už je v exekuci, neb NS by dovolání zamítl, jako neodůvodněné..

3 1
možnosti
JH

J13i11ř95í 72H37o60r25á52k

20. 10. 2018 12:46

Stbáku zaplať!

4 1
možnosti
MB

Není podstatné co se pro věc udělalo = Podstatný je výsledek! = Pro ČSSD megastrašný. Podbízením se starostí cizího blaha - příkladem Totálního antihospodáře. Složitost, udržet vlastní střechu nad hlavou! Typický postup Socialistů = Neschopnost něco vyprodukovat - Schopnost to zašantročit! Je úsměvné, že to, co nedokázali ani Komunisté, dokázali předsedové , s Milošem Zemanem v čele! Až se Lihový Dům prodá, stále na rejdy zbude ! ... :-)

5 0
možnosti
JS

Neznal jsem pana Altnera, ale pokud se dobře pamatuji pomohl ČSSD k lidovému domu. Tomu nikdo nevěřil, proto mu ČSSD slíbila dost milionů a drsné sankce pokud včas nezaplatí. Nezaplatila stejně jako obživlá ODA. Strany snad své dluhy platit nemusí?

11 1
možnosti

Podle autora je respektování zákona (zde plnění podle pravomocného rozsudku) výsměchem historii strany? Copak pane autore je ta "vaše" strana víc než zákon? Co si to o sobě vůbec myslíte? Patříte na smetiště dějin a je jedno, jak dlouho existujete. Čestné a zákonné by bylo zaplatit. Tečka.

Plnit podle návrhu dědiců Altnera jde jen o potvrzení ohromného selhání politické reprezentace ČSSD a výsměch historii strany.

Zdroj: https://prikryl.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=683888

11 1
možnosti
Foto

J14a49k60u86b 75R66o28t13h

20. 10. 2018 11:04

Co vy socani nevymyslíte, jen abyste nemuseli distát závazkům. I po mrtvém se vozit je váš styl. Odcházíte do politického nebytí vlastní vinou a k tomu se naštěstí přidá i nebytí finanční. Všechno vaše dílo. ;-O:-/

13 1
možnosti
SS

Me by zajimalo, ode soudruh autor studoval prava - jestli v Plzni nebo na skole SNB? Kvalita znalosti ukazuje na jednu z techto "skol".

0 0
možnosti
VH

"Zemana vystrašili, že by podepsal cokoliv, jen aby majetek neprohrál." Tak snadno se nechá vystrašit? Kdopak ho straší dnes?

"Altner byl advokát neblahé pověsti. ...Miloš Zeman byl přesvědčen asi Ivo Svobodou, že je to poslední šance." Vybírat si spolupracovníky s "neblahou pověstí je zřejmě základní Zemanovou libůstkou - rozhlédněte se po hradní současnosti.

Smlouva obsahuje klausuli o smluvní pokutě ve výši téměř 110 % p.a.? Pak ji musel podepsat člověk buď a/ mimořádně nesvědomitý, který si životně důležité smlouvy před podpisem ani nepřečte, nebo b/ člověk již tenkrát duševně ne úplně zdravý.

17 1
možnosti
JS

Běžte na léčení, žvaníte a nevíte o co jde. Altner vyhrál prohraný proces a ČSSD , zdůrazňuji ČSSD, už bez Zemana, odmítla zaplatit. Proto z těch sankcí ten dluh dosáhl této výše. Jste lhář.

1 1
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 11,50
  • Průměrná čtenost 912x
Odborník na bytovou politiku, družstevnictví a státní správu, léta pracoval v Mezinárodním družstevním svazu, jako šéf svazu družstev, náměstek ministra MMR pro bydlení a vedoucí úřadu vlády, šéf kabinetu předsedy Poslanecké sněmovny. Jako člen exekutivy MDS navštívil za 27 let více než stovku zemí celého světa. Zahraniční modely i nadále trvale sleduje a analyzuje. "Bytové politice se poctivě dosud žádná vláda po roce 1989 nevěnovala. Jen pokus a omyl, vesměs z iniciativy poslanců. Proto je v takovém stavu v jakém je. Do této oblasti politické hašteření nepatří. Proto vytrvale opakuji, že je třeba toto změnit. Mnohdy by se stačilo rozhlédnout v okolních zemích, protože my jsme smutná rarita."

Seznam rubrik