Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Zemana vystrašili, že by podepsal cokoliv, jen aby majetek neprohrál." Tak snadno se nechá vystrašit? Kdopak ho straší dnes?

"Altner byl advokát neblahé pověsti. ...Miloš Zeman byl přesvědčen asi Ivo Svobodou, že je to poslední šance." Vybírat si spolupracovníky s "neblahou pověstí je zřejmě základní Zemanovou libůstkou - rozhlédněte se po hradní současnosti.

Smlouva obsahuje klausuli o smluvní pokutě ve výši téměř 110 % p.a.? Pak ji musel podepsat člověk buď a/ mimořádně nesvědomitý, který si životně důležité smlouvy před podpisem ani nepřečte, nebo b/ člověk již tenkrát duševně ne úplně zdravý.

17 1
možnosti

Běžte na léčení, žvaníte a nevíte o co jde. Altner vyhrál prohraný proces a ČSSD , zdůrazňuji ČSSD, už bez Zemana, odmítla zaplatit. Proto z těch sankcí ten dluh dosáhl této výše. Jste lhář.

1 1
možnosti

víte myslím si,že výše jmenovaný spíše směřuje na současnou hlavu státu. Víme, že Zeman nevěřil, že se to Altnerovi podaří, proto podepsal onen spis. A co čert nechtěl, povedlo se mu to

3 0
možnosti

Jsem lhář?? Vy jste si nevšiml, že cituji pana Přikryla (citace jsou označeny uvozovkami, jak bývá obvyklé). A na citované reaguji.

Podepsat smluvní pokutu v nesmyslné výši je hloupost - i když jsem přesvědčen, že na ni nikdy nedojde. (A i kdyby to nebyla pravdu, je to mé přesvědčení, nikoliv lež.)

Nijak jsem nekomentoval autorovo hodnocení pana Altnera (ač bych řekl, že některé invektivy se týkají spíše autora blogu).

Takže - prosím pěkně - které mé tvrzení je lživé?

2 0
možnosti

Pokud chci zaplatit a mám na to prostředky, klidně podepíši sankce v jakékoliv výši. Za účelově vylhané považuji snahu tento problém dávat za vinu Zemanovi.

0 1
možnosti

Ad věta 1 - Pak jste ekonomický hlup... no řekněma neprakta. Nikdy nevíte, co se může stát.

Ad věta 2. Já jsem polemizoval s autorem blogu. Mé poznámky nevychází z mého "svalování", nýbrž výhradně z údajů obsažených v kritizovaném blogu. To jste nepostřehl?

Jen mimochodem: mohl bych přece (třeba mylně) dedukovat, že vinen je pan Zeman. To by ovšem ještě neznamenalo, že lžu. Prostě bych se mýlil. Je dobré rozlišovat. Zemanovo "společensky necitlivé" chování není třeba kopírovat.

0 0
možnosti
Foto

To, co radíte, byste měl udělat sám.:-/

0 1
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS