Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

1. Přečtěte si Ústavu. Dozvíte se, že všechny subjekty jsou si rovny. Takže rozsudek, že dluhy se mají platit musí padnout i politické straně (ano, i Vaší milované straně a vládě ČSSD, malý hlupáčku).

2. Zopakujte si, jak byla uzákoněna restituce: akciové společnosti nebyly restituovány. Bez ohledu na to, zda byli akcionáři známi či nikoliv. Proto ten nesouhlas (nevím zda přímo ministra Kočárníka) s mimořádnou restitucí jedné jediné akciovky. Nic na tom namůže změnit fakt, že akcie vlastnila Vaše milovaná ČSSD. To jste netušil, milý hlupáčku?

3. Jen pro úplnost: Pan Kožený byl jistě darebák a zloděj. Ale neplundroval státní majetek. Plundroval podílové fondy, jejichž podílníky byly výhradně soukromé osoby. To jen pro ocenění faktické kvality Vašich výkřiků.

4. Spor v nižších institucích ČSSD prohrála. Přišel pan Alter (podle Vás průměrný advokát), který jediný dal nabídku vést dále (méně než málo nadějný) spor. Na své náklady, pokud neuspěje. A za úhradu nákladů a 10% palmáre v případě úspěchu. Vyhrál (skutečně kupodivu). A soudruzi v ČSSD začali považovat honorář (smluvně dohodnutý) za příliš vysoký. (Ano, ČSSD, která rozhazuje peníze daňových poplatníků nehorázným způsobem začala Altnerovi závidět.) A to je začátek růstu smluvní pokuty (v době podpisu smlouvy byly 3 o/oo obvyklou, spíše nižší hodnotou smluvní pokuty).

5. Jak si představujete "řádné předání" "kostlivce". Pan Špidla, dlouholetý člen vedení ČSSD a od roku 1997 statutární místopředseda o kauze dávno nevěděl?

6. Moc mě potěšilo, jak dobře víte, jak mají soudy rozhodovat. Jak určujete, že mohou omezit v právech jedince jen z důvodu možného budoucího nároku kohosi (zde Hájek a Halbych). Jste geniální právník!!!

0 0
možnosti

J75a80n 35R33á35ž

16. 4. 2016 15:57

Doufám, že standardem sociálního bydlení není být s ústředním/dálkovým topením a celodenně tekoucí teplou vodou! Já si představuji sociální bydlení, jako dočasnou pomoc státu těm, kdeo se ne vlastní vinou dostali "na dlažbu" a to v bytě s co nejmenšími provozními náklady.

Nechápu, proč by, například absolvent university, u nás nijak nezatížený žádnými studijními dluhy, měl dostávat nějakou pomoc od státu, když si může sehnat nájemní byt a až se v pracovním procesu "zabydlí" vzít si hypotéku?

Jenže vy socani chcete u občanů pořád vzbuzovat pocit, že stát je nějaká chůva, která se musí o své ovečky starat. Tu jim pomoci s bydlením, tu přihrát nějakou dávku, tu zaplatit alimenty, atd. A na to jednou, a nebude to tak dlouho trvat, dojedete a bohužel my všichni také.

0 0
možnosti

J48a67n 50R35á70ž

16. 4. 2016 15:57

Sakra....to patřilo lpod jiný článek stejného autora!

0 0
možnosti

J85a43n 88R29á46ž

16. 4. 2016 15:42

S pobavením konstatuji, že autor udělal ČSSD svým článkem "medvědí" službu.

Ale co by mohl, tak přečíst názory diskutérů na ÚVV ČSSD, aby si utvořili představu, jaké názory mají lidé!;-D

0 0
možnosti

Taky nemusím platit dluh, když s ním nesouhlasím, protože narostl do obludných rozměrů?

1 0
možnosti

... pane Přikryl - jak vás tak čtu, tak zjišťuji, že nejste pouze odborník na družstevnictví a státní správu, ale i na HLOUPÉ VYTÁČKYRvRv!!

1 2
možnosti

Je to pěkné čtení, ale i dle rozkladu pisatele bloku má Altner platnou smlouvu s ČSSD, je tu rozhodnutí pravomocné soudu, tedy ČSSD musí zaplatit Altnerovi požadovanou částku a penále.

5 0
možnosti

Můžete o tom psát sáhodlouhé články, ale bohatě by stačila jedna věta. A to ta, že smlouvy se mají dodržovat. Nikdo tehdejší vedení ČSSD nenutil, aby na tu smlouvu přistoupilo. Jen když jí teklo do bot, byl Altner dobrý a slibovaly se hory doly.

3 0
možnosti

Hodne slov a zadny smysl, spise jeden blud za druhym... Co jste si v LD nadrobili, to si uklidte...

5 0
možnosti

Vy jste zřejmě zaměstnanec ČSSD?

0 0
možnosti

Jeje, to je keců. Chápu, exekutor za dveřmi není nic příjemného, to se ale holt těm, kteří neřeší dluhy, stává.

Chtělo by to ale nové výmluvy - tyhle jsou jednak hloupé, jednak staré.

10 0
možnosti

Víte, co je strašné - že se stejnou smělostí (a stejnou debilitou) vedou do konkurzu celý stát.

0 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 11,50
  • Průměrná čtenost 912x
Odborník na bytovou politiku, družstevnictví a státní správu, léta pracoval v Mezinárodním družstevním svazu, jako šéf svazu družstev, náměstek ministra MMR pro bydlení a vedoucí úřadu vlády, šéf kabinetu předsedy Poslanecké sněmovny. Jako člen exekutivy MDS navštívil za 27 let více než stovku zemí celého světa. Zahraniční modely i nadále trvale sleduje a analyzuje. "Bytové politice se poctivě dosud žádná vláda po roce 1989 nevěnovala. Jen pokus a omyl, vesměs z iniciativy poslanců. Proto je v takovém stavu v jakém je. Do této oblasti politické hašteření nepatří. Proto vytrvale opakuji, že je třeba toto změnit. Mnohdy by se stačilo rozhlédnout v okolních zemích, protože my jsme smutná rarita."

Seznam rubrik